Onze klantenservice

Gratis stokbrood
Bij elke besteding boven de €32,- ontvangt u een gratis stokbrood met kruidenboter (op = op). De stokbroden (en de kruidenboter) worden in onze eigen keuken gebakken en bereid en hebben alleen pure ingrediënten. Wij serveren dus geen afbakbrood met kunstmatige toevoegingen.

Korting
Ook bieden we u als blijk van waardering de mogelijkheid om te sparen voor korting op uw bestellingen. Bij iedere besteding van €10,- bij onze bezorgservice ontvangt u een spaarpunt. Bij 10 spaarpunten krijgt u bij uw volgende bestelling bij onze bezorgservice €6,- korting.

Uw mening telt!
Bij elke bestelling die u via onze website plaatst krijgt u een e-mail toegezonden waarin u een beoordeling kunt geven over uw bestelling. Uw mening telt! Bent u tevreden (of juist niet), laat het ons weten, wij waarderen uw mening en nemen uw opmerkingen ter harte.

Toch een klacht?
Ondanks alle zorgvuldige voorbereidingen die we treffen kan het zijn dat u klachten heeft. Voelt u zich dan niet bezwaard om uw klacht per e-mail of telefonisch door te geven. We zullen uw klacht zorgvuldig in behandeling nemen.

Mocht het zijn dat één van de gerechten niet naar wens is, dan ruilen wij het altijd om, of we geven een tegoed bij uw volgende bestelling. Het is belangrijk dat u het oude gerecht niet weggooit of consumeert, omdat deze altijd opgehaald wordt door de bezorger. Het keukenteam gebruikt namelijk het oude gerecht om de aard van de klacht te achterhalen.

Stars
Oostzanddijk 6
3221 AL Hellevoetsluis

Telefoon: 0181 -316836
E-mail: info@stars.nl
Internet: www.stars.nl

Powered by SalesBooster